Reštaurácia

Kvalita, čerstvosť, poctivá domáca kuchyňa to sú slová, ktoré hovoria za všetko. Každý kto príde do našej reštaurácie tak si môže pochutnať na dobrom jedle, ktoré vzniká pod taktovkou známeho šéfkuchára Ľubomíra Herka.

V našej kuchyni uprednostňujeme poctivé a domáce potraviny pripravované s dôrazom na čerstvosť a kvalitu, tradičné výrobky a lokálne produkty. Označenie regionálny produkt Podpoľanie získala naša rozrábka mäsa - výroba čerstvého, chladeného alebo mrazeného mäsa (divinové, bravčové, hovädzie alebo baranie mäso), z ktorého pre Vás pripravujeme jedlá a špeciality Masarykovho dvora. Okrem nášho poctivého mäsa nájdete v jedálnom lístku aj pečivo s našou vlastnou receptúrou a tiež prílohy pripravujeme s vlastných vypestovaných zemiakov. 

Váš skvelý štart do nového dňa začnete pestrou ponukou čerstvých jedál podávaných formou raňajkového bufetu. Samozrejmosťou je plná penzia a možnosť kedykoľvek počas celého dňa objednať si zo širokej ponuky chutných tradičných aj moderných jedál štýlom „Á la carte“.

 V príjemnom prostredí našej reštaurácie či posedením na našej vyhrievanej terase s výhľadom na celý rezort si vychutnáte obľúbenú kávičku, čaj či dokonca aj naše vlastné Masaryk pivo z nášho remeselného pivovaru. Nezabúdame samozrejme ani na vegetariánov, resp. vegánov, hostí so špeciálnymi diétami, rôznymi alergiami a intoleranciami, pre ktorých ponúkame špeciálne upravené jedlá. Pre deti máme k dispozícii nutrične vyvážené a zároveň chutné detské menu.

 

Otváracie hodiny

  • Po - So

    07:30 - 22:00 (kuchyňa do 21:00)

  • Ne

    07:30 - 21:00 (kuchyňa do 20:00)