Náhľadový obrázok

 Gault&Millau 

Reštauráciu Masarykov dvor nájdete už aj v bedekri Gault&Millau 

 

Prestížny francúzsky sprievodca Gault&Millau predstavil svoje prvé slovenské vydanie a ocenil najlepšie reštaurácie a kuchárov v krajine. V pondelok 2. júna 2025 sa v bratislavskej Starej tržnici uskutočnil slávnostný galavečer, počas ktorého boli udelené prvé slovenské čiapky Gault&Millau – symbol kulinárskej výnimočnosti uznávaný po celom svete. A my sa tešíme, že naša reštaurácia v rezorte Masarykov dvor, ktorá je pod vedením executive chefa pána Ľubomíra Herka, sa do tohto bedekra dostala. Sme hrdým nositeľom jednej čiapky pre rok 2025. Hodnoteným prevádzkam bolo možné udeliť až 20 bodov a 5 čiapok, čo predstavuje najvyššie možné ocenenie. Už hranica 10 bodov, ktorá reštaurácii zabezpečí miesto v sprievodcovi, znamená záruku autenticity a ponuky jednoduchých, no chutných a zaujímavých jedál, ktoré sa oplatí ochutnať.

 

Tešíme sa na Vašu návštevu u nás J